Week 5

De pups zijn nu 4 weken oud. Alles gaat goed met mama en de pups. Ze groeien goed en krijgen ook nog melk bij Nevaeh. Op de leeftijd van 4 weken is het ook weer tijd voor de 2e wormkuur.
Ze slapen nog veel, maar als ze wakker zijn lopen ze al flink rond en spelen met elkaar.
De aanstaande baasjes zijn al voor het eerste bezoekje geweest. Helaas was het gisteren heel erg heet en sliepen ze veel, maar als ze wakker zijn, zijn ze sociaal en gaan al op de mensen en kindjes af. Sommige pupjes lopen al rond met speeltjes, dus er zit zeker will-to-please in dit nestje.
Gelukkig is de temperatuur weer een beetje gezakt vandaag.
Ik (Hildegard) ben gisteren ook weer gaan kijken. Heel leuke pups met mooie vachten en super pigment. Omdat het een mix-nestje is qua vacht (kort- en langhaar), moeten we nog even afwachten hoe de verdeling is. Soms zie je het al met 3 weken. Nu heb ik nog twijfels en moeten we nog even geduld hebben.
Bij 3 baasjes maakt het niet echt wat uit de vachtlengte is. Mochten de reutjes allemaal stokhaar zijn, dan zal er misschien nog een reutje ter beschikking zijn, want 1 familie wil graag een langstok.
Indien ik (Hildegard) niet zou stoppen met fokken, dan had ik heel graag het stokhaar reutje genomen, want uiteindelijk heb ik die bijzondere combinatie met die vreemde bloedlijn ook gemaakt om er zelf iets van aan te houden. Maar we houden jullie op de hoogte en als het reutje ter beschikking komt, wordt dat uiteraard meteen vermeld.

Het album week 5 wordt ook binnenkort aangevuld met foto’s.